dimarts, 29 de novembre del 2011

El Café de les 3


L'escola junt amb l' AMPA planteja el que anomenem "El cafè de les 3". Es presenta com una xerrada entre mares i pares per tractar temes que ens preocupen, dialogant, intercanviant opinions i experiències, debatre idees, ajudar-se, compartir angoixes i/o i il·lusions.

Les sessions s'intenten fer mensualment a partir del gener, en dies alterns, per facilitar l'assistència de totes les famílies.

A cada sessió es prepara cafè i galetes per tots els assistents, intentar simular una tertúlia a la cafeteria entre amigues on el tema en comú són els nens.

L'escola fa el paper de dinamitzador o mediador i en tot cas informador, però la tertúlia és bàsicament entre famílies que tenen les mateixes inquietuds.

Els temes a tractar són molt diversos, depenent de les inquietuds que reben les metres de l'escola, la proximitat de l'entrada a l'escola infantil, el nadal.... Durant els  curs passat vam tractar temes molt diversos com:
  • Regals de nadal
  • L'arribada d'un germà - Tracte amb altres germans
  • Les rebequeries
  • La son dels infants
  • L'entrada a P-3, quina escola escollir, estarà preparat, li costarà adaptar-se
  • .....
Intentem que siguin temes que ens inquieten a tots com a pares, i encara que com a pare ja has superat aquesta fase, la teva experiència pot servir als altres.

Pròximament us anirem informant de les xerrades que tenim pensades per aquest curs, si teniu idees de temes estem oberts a preparar-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada