dissabte, 4 de febrer del 2012

Preinscripció Educació infantil (P-3)

Com ja sabeu s'acosta la data de preinscripció per educació infantil, això angoixa molt als pares dels grups de grans de la nostra escola. Per això creiem importat dedicar-li una entrada al nostre blog.

Per començar, dir-vos que a la nostra escola s'ha penjat un pòster al passadís de l'entrada on es va penjant informació dels diversos centres d'educació infantil del barri.

En aquest fulletons s'indica normalment el dia de PORTES OBERTES de cada centre. Si voleu consulteu el següent link, on trobareu totes les escoles per districtes:

http://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/informacio_general_matriculacio/jornades_de_portes_obertes_als_centres_preinscripcio_curs_2012_2013

Com cada any, es realitzarà una tetrtúlia per parlar del tema, el que coneixem con "El cafè de les 3", encara no sabem quin dia, però ja us informarem.

Podeu trobar informació de tot el procés a la següent pàgina:
http://www20.gencat.cat/portal/site/queestudiar/menuitem.d7cfc336363a7af8e85c7273b0c0e1a0/?vgnextoid=d80005cbfcf2b210VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=d80005cbfcf2b210VgnVCM2000009b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default&newLang=ca_ES

http://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia

Només dir-vos que no patiu, ja sabem que es una decisió important a la vida dels vostres fills, però deixeu-vos portar pels vostres criteris, prioritats i conviccions; si voleu opinions no dubteu en parlar amb pares que tenen germans grans en altres centres, aneu a veure les portes obertes, informeu-vos, pregunteu, feu un tomb pels voltant de  l'escola en horari lectiu, ..... Molt de nosaltres ja hem passat per això, però el meu únic consell es : Escull segons les teves prioritats (si vols comoditat, proximitat, ensenyament més rígid, una continuïtat en estudis, el programa educatiu, els extra escolars......)

Apa us deixo ja que per avui ja hem tingut prou, no???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada