dijous, 25 d’abril del 2013

Acció de retenció de quotes.


Benvolgudes mares i pares,

Us comuniquem que després de tants esforços com a pares i mares d'escola bressol: ens treuen personal de suport, ens retallen les hores de la mixta (ajudant de cuinera), privatitzen les escoles noves, pugen ratios,...en global: ens escanyen un model únic exportat per tot Europa d'escola bressol publica i de qualitat.

Dit això, busquem la manera de demanar explicacions a un Ajuntament que diu que no te crisi però que no fa més que retallar i canviar el model educatiu fent de les escoles bressols actuals un espai on l'infant no pot estar ben atès.

Degut a que han fet canvis sense consultar-nos, pensem que hem de fer alguna mesura de pressió per queixar-nos de tot el que està passat a les EBM i que afecta als nostres fills .

Una gran part de les AMPAs de Barcelona ens hem posicionat i hem decidit proposar al personal i a les mares i pares de les escoles una acció de protesta contundent.

Aquesta acció consistiria en la retenció de les quotes de Maig i Juny. Hem estat assesorats per advocats i notaris en aquest aspecte. A l'assamblea de  dimecres dia 17 d'Abril es va informar de les tres maneres per adherir-se a l'acció:

Dipòsit Notarial
Fer dipositària a l'AMPA
No efectuar el pagament

Totes signant cada família una carta on s'expliquen les raons de l'impagament que adjuntem al taulell.

Ens haurieu de comunicar a algun membre de l'AMPA la vostra decissió si es afirmativa, us fariem entrega de les cartes per signarles i les consignariem fins entregar-les a l'IMEB el dia 6 de maig.

D'altra banda per realitzar l'acció via el notari la data per fer efectiu el diposit serà el 6 de maig. l'AMPA us ajudarà en el que pugui si opteu per aquesta via.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada